NIEUW: burenhulp met en zonder vergoeding

Iedereen kan iets voor een ander betekenen. En gelukkig gebeurt dat dagelijks: in de buurt, via vrijwilligersverenigingen en op wehelpen.nl. Sinds 2012 vonden meer dan tienduizenden mensen elkaar via onze website. En vanaf vandaag bieden we hiervoor nog meer mogelijkheden.

NIEUW: burenhulp tegen een kleine vergoeding

Iedereen helpt elkaar op wehelpen.nl. Gewoon, omdat het kan, of voor dat goede gevoel. Voor iemand die hulp nodig heeft, is het vaak wat lastiger. “Ik zou heel graag iets terug willen doen als dank“. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om burenhulp tegen een kleine vergoeding te regelen. Deze vergoeding is vastgesteld op vijf euro per uur. Een toevoeging die fijn is voor hulpvrager en hulpbieder!

Hoe werkt het?

Eenvoudig! In je profiel geef je aan dat je bijvoorbeeld voor grasmaaien graag een vergoeding ontvangt, maar voor de hond uitlaten niet. Samen met de hulpvrager stel je vast hoe groot de klus is. De vergoeding is door ons vastgesteld op vijf euro per uur. Vervolgens kun je onderling veilig en vertrouwd afrekenen via iDEAL.

NIEUW: meer service en ondersteuning

Zoals altijd kun je voor vragen en ondersteuning terecht bij onze landelijke Servicedesk en lokale wehelpen-teams. Vind je op wehelpen.nl niet de hulp die je zoekt? Dan helpt onze servicepartner Espria Ledenvereniging je graag verder met het vinden van een passende oplossing, eventueel met aanvullende dienstverlening. Op de partnerpagina vind je meer informatie over hun service en ondersteuning.

Nog een paar veranderingen

  • Je account heeft twee aparte inboxen voor berichten: één voor als je hulp biedt (‘Ik wil helpen’) en één voor als je hulp vraagt (‘Ik wil hulp’). Je vindt ze onder ‘Mijn wehelpen’.
  • Ben jij lid van de Espria Ledenvereniging? Zet dan een vinkje bij ‘Ik ben lid van de Espria Ledenvereniging’ in je profiel onder ‘Mijn wehelpen’. Jouw lidmaatschap wordt voor andere gebruikers zichtbaar met een badge aan je profielfoto. Handig om te weten dat iemand anders ook lid is.

Enthousiast geworden?

We nodigen je van harte uit om de nieuwe functies te gebruiken. Pas jouw profiel aan en koppel alvast je bankrekening, zodat je straks snel de financiën kunt regelen. Meer informatie over hoe alles werkt, vind je bij veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Mail ons dan via servicedesk@wehelpen.nl.

Samen kunnen we zoveel meer voor elkaar betekenen!